Broj poruka : 1338 Belly : 53557 Reputacija : 3 Datum upisa : 11.07.2013 Godina : 25
Podaci o Piratu Health: (500/1000) Energy: (500/1000) Devil Energy: (0/0)
Moracete ove reklame da izbacite,smetaju u igri,oruzija ste rekli da cete dodati i to je ok Mislim da treba dodati jos neke brodice Mislim da se takodje trebaju dodati neke misije ili u fazonu da postoje neki likovi izmisljeni(NPC-ovi)koji su wanted i njih da mi igraci lovimo dok i sami igraci ne postanu hunted.Takodje mozete dodati baze Marinaca na ostrvima koje mogu da love igrace pirate,isto tako mozete i organizovati gruu marinaca kao naprimer sto sad postoje Mihawk pirats i sl.Takodje u karticama mozete dodati kartice koju su dopune brodova! To bi bilo Izvrsno pa da ih imenujete naprimer Dodatci za brodove i sl.Sa ovim bi postigli bolju igru i realno i coll napravljene pomorske bitke(samo ako bi napravili kartice,topove u tim karticama u ovome slucaju).Takodje mozete napraviti kartice kao propeleri i sl pa da brodovi putuju ako je naprimer na Rolplay opciji 1 dan da putuju pola dana posto imaju taj propeler(isto spadaju u dodatke za brodove).To je to od mene za sada jos cu vam pisati u buducnosti Pozz brothers
Broj poruka : 430 Belly : 44683 Reputacija : 1 Datum upisa : 14.07.2013 Godina : 30
Podaci o Piratu Health: (800/1000) Energy: (800/1000) Devil Energy: (0/0)
Da, definitivno treba da se ubaci Marine kao jedna posebna grupacija. Sa njima bi pirati mogli da sarađuju (tipa Shichibukai) sklapaju tajne dogovore i slično.
Takođe bi lep detalj bilo da se ubaci bounty za svakog pirata u zavisnosti od toga koliko je namučio marine ili ako pobedi nekog jakog pirata.
Broj poruka : 196 Belly : 44300 Reputacija : 0 Datum upisa : 08.07.2013 Lokacija : East Blue
Podaci o Piratu Health: (600/1000) Energy: (600/1000) Devil Energy: (0/0)
Vec sam rekao isto Marine,bilo bi super druga rasa Fishman,ali sada je mozda kasno xD
Mada pored toga,meni se licno tehnike ne svidjaju-klase su bukvalno iste zar ne mislite? Svaka se bazira na neki ono kao punch i neki mode za +50 ili tako,treba da ima velikih razika izmedju medicala i navigatora npr to uopste nije isto,jedino je sniper malo drugacije uradjen a i pola onih tehnika za lecenje su mi iz bleacha u One Pieceu doktori bi koristili bilje,bobice neke i slicno...
Nadam se da cete promeniti to kada ubacite oruzija i iteme da bude svacega
I inace Devil Energy mi se nesto i ne svidja bolje da je u pitanju Haki koji se trosi a Devil Energy ako gledamo ne postoji jer ipak likovi se umore kada dugo bacaju npr Hiken-Fire fist nije da ne osecaju nista,ali okej ne mora da bude prekopirano sve
Broj poruka : 258 Belly : 44722 Reputacija : 4 Datum upisa : 03.07.2013 Godina : 27
Podaci o Piratu Health: (1000/1000) Energy: (1000/1000) Devil Energy: (1000/1000)
Dodacemo i marinece.. Trenutno nisam kuci tako da :/ Ovih nekoliko dana cete samo trenirati i kreirati dodatne piratske grupe hvala svima! Sve cemo dodati!