One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
One Piece RPG
Nas novi sajt http://onepiece-rpg.forumsr.com/

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Sta dodati na forum?

+2
Yusei Nara
Admin
6 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Sta dodati na forum? Empty Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 7:40 am

Admin

Admin
Admin

Ovde sve pisite!

https://novi-sajt-je-u-pripr.serbianforum.info

2Sta dodati na forum? Empty Re: Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 8:58 am

Yusei Nara

Yusei Nara

Moracete ove reklame da izbacite,smetaju u igri,oruzija ste rekli da cete dodati i to je ok Smile Mislim da treba dodati jos neke brodice Smile Mislim da se takodje trebaju dodati neke misije ili u fazonu da postoje neki likovi izmisljeni(NPC-ovi)koji su wanted i njih da mi igraci lovimo dok i sami igraci ne postanu hunted.Takodje mozete dodati baze Marinaca na ostrvima koje mogu da love igrace pirate,isto tako mozete i organizovati gruu marinaca kao naprimer sto sad postoje Mihawk pirats i sl.Takodje u karticama mozete dodati kartice koju su dopune brodova! To bi bilo Izvrsno pa da ih imenujete naprimer Dodatci za brodove i sl.Sa ovim bi postigli bolju igru i realno i coll napravljene pomorske bitke(samo ako bi napravili kartice,topove u tim karticama u ovome slucaju).Takodje mozete napraviti kartice kao propeleri i sl pa da brodovi putuju ako je naprimer na Rolplay opciji 1 dan da putuju pola dana posto imaju taj propeler(isto spadaju u dodatke za brodove).To je to od mene za sada jos cu vam pisati u buducnosti Smile Pozz brothers Very Happy

3Sta dodati na forum? Empty Re: Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 11:34 am

Sanji

Sanji

Da, definitivno treba da se ubaci Marine kao jedna posebna grupacija. Sa njima bi pirati mogli da sarađuju (tipa Shichibukai) sklapaju tajne dogovore i slično.

Takođe bi lep detalj bilo da se ubaci bounty za svakog pirata u zavisnosti od toga koliko je namučio marine ili ako pobedi nekog jakog pirata. Very Happy

Sve u svemu bez Marine-a ništa.

4Sta dodati na forum? Empty Re: Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 11:41 am

Trafalgar Law

Trafalgar Law

Vec sam rekao isto Marine,bilo bi super druga rasa Fishman,ali sada je mozda kasno xD

Mada pored toga,meni se licno tehnike ne svidjaju-klase su bukvalno iste zar ne mislite? Svaka se bazira na neki ono kao punch i neki mode za +50 ili tako,treba da ima velikih razika izmedju medicala i navigatora npr to uopste nije isto,jedino je sniper malo drugacije uradjen a i pola onih tehnika za lecenje su mi iz bleacha u One Pieceu doktori bi koristili bilje,bobice neke i slicno...

Nadam se da cete promeniti to kada ubacite oruzija i iteme da bude svacega

I inace Devil Energy mi se nesto i ne svidja bolje da je u pitanju Haki koji se trosi a Devil Energy ako gledamo ne postoji jer ipak likovi se umore kada dugo bacaju npr Hiken-Fire fist nije da ne osecaju nista,ali okej ne mora da bude prekopirano sve Very Happy

5Sta dodati na forum? Empty Re: Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 11:45 am

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

Sto postate ovde za Marine. Samo trazite da vam napravi grupu kao sto je Segrain u nnw-u osnovao special shinobi foster

6Sta dodati na forum? Empty Re: Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 1:35 pm

Jumive

Jumive

Mislim da ce i biti Marine ali verovatno ce napadati kad dobijemo poternice ili kad odplovimo do neke njihove baze pa moramo sa njima da se borimo

7Sta dodati na forum? Empty Re: Sta dodati na forum? Ned Jul 14, 2013 6:22 pm

Admin

Admin
Admin

Dodacemo i marinece.. Trenutno nisam kuci tako da :/
Ovih nekoliko dana cete samo trenirati i kreirati dodatne piratske grupe hvala svima!
Sve cemo dodati!

https://novi-sajt-je-u-pripr.serbianforum.info

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu