One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
One Piece RPG
Nas novi sajt http://onepiece-rpg.forumsr.com/

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Anime Overdose

2 posters

Ići dole  Poruka [Strana 1 od 1]

1Anime Overdose Empty Anime Overdose Ned Avg 04, 2013 12:51 pm

Sanji

Sanji

www.anime-overdose.com

Verovatno pored BG anime sajt sa najviše prevoda za raznorazne anime naslove i prevedene mange. Takođe postoji i fansub sekcija gde direktno možete da skidate prevede anime. Postoji i forum sa popriličnim brojem članova od kojih su većina iskusni anime i manga fanovi, tako da, ako ste početnik i tražite neke dobre naslove, tamo potražite savet.

Ja ne pripadam administraciji sajta, ali sam dugo redovan tamo (4.5 godine) i pomogao sam sa prevođenjem (imam oko 40-ak odrađenih prevoda) i 4700 postova (s tim što se tamo spam ne toleriše i u spam podforumu je ugašen post count).

Ja sam tamo pronašao mnogo cool likova, prevoda, saveta...

Predlažem da se učlanite ako ste zainteresovani za animanga svet. Very Happy

2Anime Overdose Empty Re: Anime Overdose Ned Avg 04, 2013 12:53 pm

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

nema prevoda od dosta epizoda one piece-a

3Anime Overdose Empty Re: Anime Overdose Ned Avg 04, 2013 1:02 pm

Sanji

Sanji

One Piece je počeo skoro da se prevodi, msm pre oko godinu dana, a prevođenje je jako mukotrpan i dug proces. Za jednu epizodu je potrebno barem 2 sata besprekidnog rada i to za neki srednji kvalitet prevoda, a još ako se koriste efekti i slično, pa lektorisanje to izađe i na 3-4 sata.

Ipak ima 250 epizoda, to je zaista ogromna cifra obzirom na to koliko je rada bilo potrebno da se toliko prevede.

I naravno, treba imati u vidu da sve to ljudi rade čisto iz dobre volje, ne dobijaju nikakvu naknadu za svoj rad. I zaista sve se radi čisto iz ljubavi prema anime i manga ostvarenjima i kako bi se oni približili široj publici. I sve na AO je besplatno.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 1 od 1]

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu