One Piece RPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
One Piece RPG
Nas novi sajt http://onepiece-rpg.forumsr.com/

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Kato vs Whitebread

+9
Dracule Mihawk
Sanji
Kotetsu Endo
Luffy king
Roronoa Zoro
Portgas D. Ace
Whitebeard
RPG Master
Kato Suigetsu
13 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Ići dole  Poruka [Strana 3 od 3]

51Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 11:32 am

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

Pod 1. Mislio sam da sam imao pare ali pod 1. Dao sam za tehniku akume pod dva dao sam za moju tehniku pod 3. dao sam za tehniku luffija obicnog onong pod 4. dao sam da kupi ona oruzja SASAKU tao nes I ja se povlacim iz borbe jer samo tako smete SAJONARAAAAAAAA! Odosmo mi P.S. Kotetsu ti ne znas da smo otisli iz borbe jer si bacio dimnu bombuz
EDIT:Kotetsu ne moze da nas prati jer ne vidi dal bezimo jer ne moze da vidi kroz smoke, mihawk je ranjen i tako da je sporiji malo

52Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 11:55 am

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

u dimu je bilo 5 pakovanja Kato vs Whitebread - Page 3 217(pitaj admina ako mi ne verujes) tako da svako prima po 100 dmg i dim je bio samo oko mene kao i makabishi. Ne mozete brzo da se krecete kad ima makabishija na zemlji. Ja cujem kako zveckaju makabishi tako da znham gde ste. Napadam suigetsua Kato vs Whitebread - Page 3 612x2 dmg 300.
EDIT: Suigetsu primijo si 160 dmg od mog skrivenog poteza Kato vs Whitebread - Page 3 412x2
en:640-120

53Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 3:30 pm

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

Slusaj mi nismo isli prema dimu xD jer je dim bio na vasoj strani a ja sam se vratio nazad povukao sam se gde i sanji pitaj admina ako mi neverujes Smile

54Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 3:31 pm

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

A i ovo mogu izbeci sa brzinom

55Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 3:38 pm

Sanji

Sanji

Ja ne bežim. Rekao sam lepo da stojim sa strane i da ne napadam nikog.

56Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 3:51 pm

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

Suigetsu ovo nije dim kao u nnw (kad bacis u dimu cela arena). Ovo je slab dim(kada je x1) a ja sam bacijo makubishi na celu povrsinu koju je zahvatalo daj dim. Nemozes nista da izbegnes jer si napisao da ides kroz dim(nedozvoljavam da izmenis potez). Primas 300dmg od onog hammera sto sam odigrao, a nisi izbegao big shot to je 160 i 100 dmg zbog makubishija

57Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 4:04 pm

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

Ti to pokusavas da me razbesnis da vas sve teram u 3 lepe jeli? Da li si pismen? Da li znas da citas?
Meni je sve jedno i da me ubijete bar sam se borio a ne kao neke kukavice mislim na nepismenog Acea i njegove pse (zoro, luffy king.,......) KRUPNIM SLOVIMA JA SAM TACNO GDE I MIHAWK TI DA SI BACIO MAKIBIShi i on isto pao na to razmisljaj malo ja sam ga poseko i on stoji on ce ili da mu se poremeti ravnoteza napravio bi nekoliko koraka u nazad i on bi se nabo ili pak pao dole jok sad ga posece sa 3 maca on stoji kao da nista nije bilo imas li mozak ili sta? A ja sam se povukao nazad ti si u dimu kako mozes kroz dim da vidis? nmvz da je malli nisi napisao gde ga bacas racunacu ispred sebe tako da ne vidis sta mi radimo

58Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 4:12 pm

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

Jel ti citas sta ja postam. Taj makubishi i big shot sam odigrao kad sam i bacijo dim(str. 2). Ti cim si usao u dim ti si stao na makubihsi. Nisam napisao da te vidim nego da cujem gde si. Kad stanes logicno je da ce se dva makubishija cuti(zveckati) xD

59Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 4:22 pm

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

1. Nisam u dimu jer sam napao Mihawka A on nije u dimu samo si ti kao sto si naglasio tako da ja nisam usao u dim

60Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 4:29 pm

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

Izvini upravu si. Ti si postao da ja ne vidim kroz dim a ne da si ti prosao kroz dim.

61Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 4:31 pm

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

Kako god xD vidicemo se neki drugi put SAYONARA JA I SANJI ODLAZIMO xD

62Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 4:33 pm

Luffy king

Luffy king

Ajde,ajde smučili ste mi se Smile

63Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 5:24 pm

Admin

Admin
Admin

1.Kato dobija opomenu zbog prekomerne svadje i spamovanja.
2.Luffy King nisi kupio tehniku jer nije Kato nije imao dovoljno novca ali ti je "Dao" taj novac kako bi prevario admina ili vec sta zbog cega dobija jos jednu opomenu!
3.Zbog toga sto se borba previse zakomplicirala jedan od Genesis pirata (Oni koji su bili u borbi) i jedan od Whitebeard Pirata ce se boriti 1 na 1. Clanovi posade naka odluce ko ce to biti.
4.Kato ne mozes pobeci iz borbe, boris se u areni a ne na nekom ostrvu.

Dogovoriti se ko ce se boriti!!!!!!

https://novi-sajt-je-u-pripr.serbianforum.info

64Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 5:34 pm

Tosihira

Tosihira

ace.

65Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 5:35 pm

SASAKU

SASAKU

ace.

66Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 6:22 pm

Admin

Admin
Admin

Sasuka i marinac nemaju pravo na glasanje jer se glasa u posadi. Tj.mogugolasati samo clanovi posade.

67Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 10:52 pm

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

Whitebeard ili Ace

68Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Pet Avg 09, 2013 10:53 pm

Kotetsu Endo

Kotetsu Endo

Admine ispravka ova borba se odvija u Red Line a nesecam se da je u anime u Red Line bilo arene

69Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Sub Avg 10, 2013 7:09 am

Admin

Admin
Admin

Arena je samo simbol za mesto gde se mozete boriti, ne prava arena.

70Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Sub Avg 10, 2013 7:26 am

Kato Suigetsu

Kato Suigetsu

Ajuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Cemu sad to xD Nisam hteo nikog prevariti jer nisam znao skoro izracunao pa sam video da nemamo vise tako da nemoj ovde da me opominjes xD Prekomerna svadja ja sam tu broj 1 kako da se ne svadjam kad sam popizdio auuuuu :O Cccc mi smo na red lineu i mozemo da pobegnemo jer je to otvoreno podrucije kao npr LogueTown kada su luffy i njegova posada pobegli od smokera gde postoji arena nikad cuo -.- Najbolje ti meni das ban i svi srecni i zadovoljni!

71Kato vs Whitebread - Page 3 Empty Re: Kato vs Whitebread Sub Avg 10, 2013 7:51 am

Sanji

Sanji

Ja ću se boriti za našu posadu.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 3 od 3]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu